Understanding Dimai Di - Ingle Zhuhai Drilling Special Equipment Co., Ltd.

Understanding Dimai Di

b01b523b

Zhuhai Dimai Di Technology Co., Ltd. dadi anak perusahaan wholly diduweni saka Zhuhai Ingle peralatan ngebur khusus Limited. Iku fokus ing formulasi produk lendhut, lendhut sistem preparation lendhut ijo lan sistem sirkulasi perusahaan teknologi inovatif. DMD wis digawe resep-resep lendhut gagasan anyar ing laku, desain pinter lan ngrumusake ciri konsentrasi dhuwur, nuwuhake preparation slurry lan aplikasi saka proses umume, supaya nggawa pengalaman anyar. DMD R & D tim dumadi saka engineers, lendhut ngebur lan engineers ngebur karo pengalaman sugih ing pertempuran nyata, nalika njaba PBB luwih saka manufaktur lendhut sing misuwur lan ahli industri melok pembangunan, karo akeh taun laku engineering lan ngebur Drilling data panganggo global gedhe, bisa nyedhiyani sampeyan karo liyane optimized produk ngrumusake slurry, peralatan aksesoris, lan produk selaras, technical support lan latihan, aplikasi lendhut ing lingkungan pangayoman lan aspèk sanès saking solusi sakabèhé. DMD padha mantep ing Zhuhai, Chengdu R & D lan basa produksi, lan introduksi saka garis produksi otomatis, bisa selaras kanggo entuk volume produksi; DMD adhering kanggo konsep openness lan toleransi, bebarengan karo partners industri kanggo ningkataké ngrumusake lan aplikasi saka ijo lendhut ngebur construction chain ekologis.